| SIRA BİZDE | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
fatih aşkım
| Konu: SIRA BİZDE Paz Şub. 08, 2009 10:22 pm | |
| BİTANEM FATİHİM ŞİMDİ SIRA BİZDE SENİN MAHKEMELİK OLDU HABERLERİN ÇIKTIĞINDA YKCILARIN SİTESİNDE ALAY EDİYORLARDI BİZLERLE HABERLERİ YAZIP FATİH MAHKEMELİK OLDU UYUŞTURUCU KULLANDIĞI İÇİN DİYE ŞİMDİ SEN UYUŞTURUCUNUN U SUNU BİLE BİLMEZKEN SANA İFTİRA ATTILAR YK DENEN ALKOL VE SİGARA KULLANIYORMUŞ KULLANMIYORUM DİYORDU KULLANDIĞINA İSPATLAYAN NE BELGELER VAR ALKOLLE KENDİNDEN GEÇTİĞİ HALLERİ VAR YALAN SÖYLEDİ HAYRANLARINA HAYRANLARI UYUSUN İŞTE BİRDE SENİ KÖTÜLESİNLER YOK ÖYLE SIRA BENDE VE BENİM GİBİ YÜREKTEN SEVENLERİNDE FATİHİM SENİNLE VE BİZİMLE ALAY EDENLER GÖRECEK... BÜTÜN CANKANCILARA FATİHİ SEVENLERE SESLENİYORUM FATİHİMİ GERÇEKTEN SEVİYOSANIZ BANA DESTEK OLUN ARKADAŞLAR AŞKIMI TEMİZE ÇIKARIP ALAY EDENLERE GÜNÜNÜ GÖSTERELİM HADİ CANKANCILAR FATİH SEVENLER NERDESİNİZ .. | |
|
| |
hAYrEttiN QrSaBB16
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 31 Nerden : kayseri Hobiler : rAppp Lakap : RaPCı_CoCuK Kayıt tarihi : 31/12/08
| Konu: Geri: SIRA BİZDE Ptsi Şub. 09, 2009 10:09 am | |
| ısmail yk fatıhın kılı olamaz onun gıbı sahtekar degılkı | |
|
| |
sersericankancı
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 35 Nerden : fatihin bulunduğu her yerde Hobiler : 24 saat cankan dinlemek Lakap : fatih hastası Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: SIRA BİZDE Ptsi Şub. 16, 2009 11:46 pm | |
| zaten ben başından beri diyorum yk sahtekar kendinden başkasını düşünmez albüm yapmadan önce cankan la aynı evi paylaşıyodu albüm çıktıktan sonra kendini bile tanımaz hale geldi ama sonunun böyle olcağını bilmiyodu ki anlasın artık yk cankan sız bi hiç bunu biz biliyoruz ama önemli olan kendisinin bilmesi şimdiki haline bakıyorum da ......................................... neyse boş verin ama fatih öyle mi arkadaşlar onu yakından tanıyanlar öve öve bitiremiyorlar ne kadar iyi , ne kadar insancıl, ne kadar iyi yürekli ve sayamadığım bir sürü yönle var ama bu kadarı bile yeter bence ve tekrar söylüyorum ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE CANKAN GERİSİ HEP YALAN | |
|
| |
sersericankancı
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 35 Nerden : fatihin bulunduğu her yerde Hobiler : 24 saat cankan dinlemek Lakap : fatih hastası Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: SIRA BİZDE Perş. Şub. 19, 2009 5:29 pm | |
| yk nın sahtekar olduğunu biz biliyoruz ama önemli olan onun hayranlarının bilmesi | |
|
| |
öslem55
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 32 Nerden : samsun Hobiler : ............ Lakap : varda hatırlamıom Kayıt tarihi : 17/11/08
| Konu: Geri: SIRA BİZDE Perş. Şub. 19, 2009 7:12 pm | |
| yhaff fatıh abb dunyanın en ıyı ınsanlarından bırı oLe laflarla kımse fatıh abbyı yıpratamas;) | |
|
| |
sersericankancı
| Konu: Geri: SIRA BİZDE Perş. Şub. 19, 2009 11:53 pm | |
| yani var mı fatih abb gibisi bu dünyada soruyorum sizlere var mı??????????????*** | |
|
| |
öslem55
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 32 Nerden : samsun Hobiler : ............ Lakap : varda hatırlamıom Kayıt tarihi : 17/11/08
| Konu: Geri: SIRA BİZDE Cuma Şub. 20, 2009 1:44 am | |
| yoqqqqqqqqqqqqq:D:Dsordun soledım:D | |
|
| |
fatih aşkım
| Konu: Geri: SIRA BİZDE Cuma Şub. 20, 2009 11:27 am | |
| - sersericankancı demiş ki:
- yk nın sahtekar olduğunu biz biliyoruz ama önemli olan onun hayranlarının bilmesi
ewet canım aynen sana katılıyorum biz biliyoruz ne halt olduğunu ama ykcı denenler bilmiyolar utanmadan savunuyolar fatihi kötülüyolar bu yanlarına kalmamalı hadin ne duruyorsunuz fatihi sevenler | |
|
| |
öslem55
| Konu: Geri: SIRA BİZDE Cuma Şub. 20, 2009 6:43 pm | |
| heh:Dbısene mılletın sanatcısından salla yhaf:) | |
|
| |
mardinlicankanfanatiği
| Konu: Geri: SIRA BİZDE Paz Şub. 22, 2009 9:30 pm | |
| yhaff fatıh abb dunyanın en ıyı ınsanlarından bırı olduğunu biliyoruz......................................ayrıcai.yknın ne halt olduğunuda biliyoruz ama ykcı denenler bilmiyolar utanmadan savunuyolar fatihi kötülüyolar bu yanlarına kalmamalı hadin ne duruyorsunuz fatihi sevenlere laflarla kımse fatıh abbyı yıpratamas;) fatih sen bizim herşeyimizsin | |
|
| |
mardinlicankanfanatiği
| Konu: Geri: SIRA BİZDE Paz Şub. 22, 2009 9:32 pm | |
| kim nederse desin biz cankana sonsuz bi şeklde güweniyoruz.unutmasnlar o iftiralar bi gün dönüp onları bulur.cankan seni sewiyoruz | |
|
| |
sersericankancı
| Konu: Geri: SIRA BİZDE Ptsi Şub. 23, 2009 12:11 am | |
| zaten yk nın tipinden belli oluyo ne halt olduğu konuşmaya gerek yok bence | |
|
| |
öslem55
| Konu: Geri: SIRA BİZDE Çarş. Şub. 25, 2009 6:39 pm | |
| oLsun genede bıse laf dusmess::S | |
|
| |
| SIRA BİZDE | |
|