www.cankanfan.forume.biz Yeni Sitemiz Deyiz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.cankanfan.forume.biz Yeni Sitemiz Deyiz

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

engelli bir vatandaşın size olan büyük sevgisi

5 posters
YazarMesaj
ayşegül

ayşegül

Kadın Mesaj Sayısı : 8

engelli bir vatandaşın size olan büyük sevgisi Empty
MesajKonu: engelli bir vatandaşın size olan büyük sevgisi   engelli bir vatandaşın size olan büyük sevgisi EmptyPaz Kas. 09, 2008 5:41 pm

Sevgili Ayhan abicim ve Fatih abicim ben ayşegül KAÇAR. 14 yaşındayım ve doğuştan bedensel engelliyim. Adanalıyım ve adanada oturuyorum. Sizleri çok çok seviyorum. Sizi bildim bileli hayranınızım. Size ulaşmak için çok şey denedim hiç biride olmadı en son fan club deniyorum inşallah ulaşırım. bunu yazma amacım size içimdekileri söylemek. siz çok özel insanlarsınız.dediğm gibi ben doğuştan bedensel engellyim.hiçbir yere kendim gidemiyorum.siz beni ararsanız çok sevinirim madevi desteğinize çok ihtiyacım var gerçekten. Allahtan hiç ümidimi yitirmedim çünkü size ulaşacağımı sizinle konuşacağıma hep inanıyordum. sizden birtek şey istiyorum çok şeymi istiyorum bilmiyom e-mail adresinizi istiyorum sizlerle iletişim kurmak istiyorum.lütfen beni bu isteğimden mahrum bırakmayın.ben atık buna üye oldum sizlere bol bol yazarım.sizleri inanın çok seviyorum.hatta sizleri rüyamda gördüm.çok güzel bir rüyaydı.adana hiç konser vermicekmisiniz.menajerlere de söylüyorum.lütfen benimyazdığım yazının cevabını ayhan abim ve fatih abim yazsın lütfen rica ediyorum.siz beni mutlu edin biliyorumki Allahta sizi mutlu edecek bunu biliyorum.yolunuz her zaman açık olsun Allaha emanet olun. SİZLERİ ÖLÜMÜNE SEVEN AYŞEGÜL
Alayına İsyan Ölümüne CanKan
sizin için bir şiir yazmıştım

Canımsın sen
Allahımın inşallah beğenmişinizdir
Ne güzel
Kulusun sen
Allah bizi ayırmasın sizden
Ne yaparız sizsiz biz
Ayşegül YK

Ayşegül YK

Kadın Mesaj Sayısı : 2

MesajKonu: Geri: engelli bir vatandaşın size olan büyük sevgisi   engelli bir vatandaşın size olan büyük sevgisi EmptyÇarş. Ara. 03, 2008 10:31 pm

ayy cnm benm yaa işllah birqün onla
görüsürsün senin için dua etcem Sad üzüldüm )
öslem55

öslem55

Kadın Mesaj Sayısı : 92
Hobiler : ............
Lakap : varda hatırlamıom

MesajKonu: Geri: engelli bir vatandaşın size olan büyük sevgisi   engelli bir vatandaşın size olan büyük sevgisi EmptyC.tesi Ara. 20, 2008 12:15 am

[/u]ınsallah sende gorursun ınanıyorum qı bı gun sen kendın gıdersın onların yanına olsun be guselım cankan snın yanındadır bu ara da cok da tatlısın:)[u]
kemal69_@hotmail.de

Erkek Mesaj Sayısı : 9

MesajKonu: Geri: engelli bir vatandaşın size olan büyük sevgisi   engelli bir vatandaşın size olan büyük sevgisi EmptyCuma Ara. 26, 2008 6:49 am

Selam arkadaslar
CanKan Grubunun, acmis oldugu yeni bir is imkani.... 18- yasindan itibaren ´Bay ve Bayan elemanlar araniyor Almanya(RUHRGEBIET-WITTEN) capinda.
Cankan ile tanisma ve Calisma firsatini degerlendirmek isteyenler bana özel mesaj ile ulasiniz.
Inanmayanlar icin denemesi bedava....
kemal69_@hotmail.de.
Bu arada site güzel olmus:)[
mardinlicankanfanatiği

Kadın Mesaj Sayısı : 45

MesajKonu: Geri: engelli bir vatandaşın size olan büyük sevgisi   engelli bir vatandaşın size olan büyük sevgisi EmptyPaz Ara. 28, 2008 2:37 pm

walla tebrik ediyorum seni.cankan sevmen çok güzel ama lütfen korsan ürün kullanmayalım.kullandırtmayalım.saygılarla Sad

engelli bir vatandaşın size olan büyük sevgisi
1 sayfadaki 1 sayfası